Maandelijks archief: januari 2018

Duppies sparen bij Albert Heijn Jansen in Bloemenoord

Spaar jij al duppies voor onze club bij Albert Heijn Jansen?

Als trotse Waalwijker doe jij natuurlijk altijd je boodschappen bij Albert Heijn in Bloemenoord! Met jouw boodschappen kun je onze club sponsoren, makkelijker kan het niet! Wat moet je doen naast de boodschappen?

1. Laat je bonuskaart scannen
2. De caissière vraagt of je duppies spaart, waarop jij natuurlijk volmondig “JA” op zegt! En als de caissière het niet vraagt, dan vraag jij het natuurlijk
3. De duppies worden op je bonuskaart gezet
4. Tegenover de kassa’s staat een groot scherm. Zoek daar onze club op en scan je bonuskaart
5. Je hebt de duppies aan ons gedoneerd en daar zijn we blij mee!

Handig om te weten:
– Voor iedere €5 krijg je een duppie
– 500 duppies staan gelijk aan €10 voor onze club
– De duppies kun je ook sparen op je bonuskaart en bijvoorbeeld maandelijks doneren. Je hoeft dit dus niet na elke boodschap te doen.
– Als er een andere actie loopt waar het scherm voor wordt gebruikt, wacht dan met doneren totdat de actie is afgelopen. Je kunt wel blijven sparen!
– Het kost je niks! Alleen je boodschappen, maar die moest je toch al doen

Je hoeft geen lid te zijn om te doneren, je hebt alleen een bonuskaart nodig. Maak je vrienden en familie hierop attent en deel dit bericht!

Iedere Maandag Open Avond!

Elke maandag is het open avond!

Bent u op zoek naar een leuke sport waarbij u op een leuke, gezellige manier aan uw conditie werkt? Kom dan een paar keer badmintonnen. U bent van harte welkom op de open maandagavonden, vanaf 19.30 uur. Mocht er geen speelgelegenheid zijn, dan staat dit in onze agenda vermeld. Of u nu wel of geen geoefende speler bent, dat maakt niet uit. Mocht u nog niet beschikken over een badmintonracket, ook geen probleem. Wij stellen deze tijdens de open avonden beschikbaar.

U hoeft zich vooraf niet aan te melden, kom proeven van de badmintonsport en de gezellige sfeer van onze vereniging. Wij maken u snel wegwijs.