Maandelijks archief: maart 2019

BC High Speed en FST nodigen je uit voor het ‘Badminton doe je zo- toernooi’

Op zondag 7 april 2019 organiseren badmintonverenigingen FST Waalwijk en High Speed het 2de Invitatietoernooi onder de naam ‘Badminton doe je zo toernooi’. Tussen 10 en 15 uur in Sporthal de Slagen in Waalwijk. Iedereen kan mee doen. Jong en oud, beginnend en ervaren. Doe jij ook mee?

Wij nodigen jou samen met jouw vrienden, vriendjes, je ouders, je kinderen of collega’s uit voor dit toernooi. Gezelligheid en lol staan hierbij voorop. Rackets zijn aanwezig. Je krijgt uitleg, oefeningen en tips over de sport. We spelen leuke wedstrijdjes en er zullen extra activiteiten te zien en te doen zijn. Kortom een leuke invulling voor familie en vrienden voor de zondag. Schrijf je voor 2 april in. Dat kan via deze link of door een email te sturen aan voorzitter@fstwaalwijk.nl . Geef daarbij de namen, leeftijden en speelervaring van alle personen op. Deelname is natuurlijk gratis. We rekenen op je. Je kan je al vanaf 4 jaar inschrijven. Wij zullen zorgen dat iedereen op deze dag een fantastische sportieve ervaring beleeft.

Kan je niet op deze zondag, maar vind je het toch leuk om eens badminton te spelen? Kom dan langs bij een van de verenigingen. Kijk voor de verschillende speelavonden op www.bchighspeedwaalwijk.nl of www.fstwaalwijk.nl. Beide verenigingen hebben ook een facebook-pagina.