Maandelijks archief: april 2019

50 jaar lid van de club

Maandagavond 1 april 2019 was een heel speciale speelavond.
We maakten er een verrassingsfeest van voor onze leden Jac van de Ven, Cor Hagemeijer en Peter Leijtens.
Niet alleen vanwege het feit dat zij alle drie 50 jaar lid zijn van onze vereniging, wat op zich al heel bijzonder is.
Maar meer nog omdat zowel Jac, Cor als Peter in die 50 jaar bijzonder veel betekenen voor de club.

Jac is al enkele jaren geen spelend lid meer maar is al jaren bestuurslid, waarin hij het penningmeesterschap met verve vervult. Elk jaar klopt de kas weer tot op de laatste cent.

Cor is de stille kracht van de club. Hij houdt zich het liefste op de achtergrond maar is altijd bereid om zijn spelinzicht te delen met anderen binnen de club. Hij stimuleert de jeugd om het spelletje te beoefenen en helpt ook beginnende badmintonners op weg. Hij doet dit niet alleen voor onze vereniging maar ook voor onze collega-vereniging FST.

Peter is de drijvende kracht van de club. Hij regelt al jaren de deelname aan de competitie en organiseert allerlei toernooien. Hij is enthousiast en stimuleert de mensen om mee te doen. Peter volgt alles wat de vereniging aangaat en heeft daar, als het even kan, een actieve rol in. Binnen onze regio is Peter, ook voor andere verenigingen, een vraagbaak.

Alle 3 werden ze verrast met een medaille en oorkonde van de Nederlandse Badminton Bond, uitgereikt door Joris van Soerland. Ook werden ze toegesproken door Nol Kleijngeld, als mede-clublid maar ook in zijn functie van burgemeester.
Voor Cor had Nol een speciaal woordje en een speciale verrassing: de erepenning van de gemeente Waalwijk. Klik op deze link voor het facebook bericht: https://www.facebook.com/100006180943622/posts/2309339229282086?sfns=mo

De jubilarissen snijden de speciale “High-Speed” taart aan