Lidmaatschap

Lid worden?! LEUK!

Kennismaken met de club

Als je interesse hebt in het spelen van badminton maar nog niet zeker weet of spelen bij onze vereniging je aanspreekt, kom dan eerst een paar keer kijken en meespelen. Dit kan iedere maandagavond! Voor de jeugd vanaf 18.30 en voor senioren vanaf 19.30. Mocht je nog geen racket hebben, dan is dat geen probleem. Deze hebben wij bij de vereniging voor u beschikbaar.
Als je besluit lid te worden dan ontvang je een inschrijfformulier dat je invult en ondertekent. Heb je nog vragen, dan kan je altijd mailen naar bchighspeed@gmail.com.

Contributie en andere financiële verplichtingen

Inschrijfgeld Bij toetreding tot de vereniging € 10,-.
Bondscontributie Jaarbedrag: senioren ± € 25,- ; jeugd ± € 20,-.
Het bedrag van de bondscontributie wordt in januari of februari automatisch afgeschreven, tegelijk met het gewone contributiebedrag.
Contributie senioren competitie: € 18,50 per maand
senioren recreatie maandagavond: € 15,00 per maand
jeugd t/m 17 jaar: € 11,00 per maand
rustende leden(leden die door omstandigheden langer dan 3 maanden niet kunnen spelen en toch lid willen blijven): € 9,50 per maand
De contributie is verschuldigd over 12 maanden per jaar. Deze contributie zal middels een machtiging door de penningmeester ge ïnd worden.

Opzeggen lidmaatschap

Voor opzegging van het lidmaatschap dient u per mail contact op te nemen. Opzegging van het lidmaatschap is elke maand mogelijk maar altijd na een opzegtermijn van 1 maand. Om te voorkomen dat u de bondscontributie in rekening gebracht krijgt, dient u uiterlijk 1 oktober van enig jaar op te zeggen.

Documenten en regelgeving

Lees hier onze statuten.
Lees hier onze privacy verklaring.
Lees hier onze maatregelen omtrent de AVG wetgeving.
Lees hier ons huishoudelijk reglement.
Lees hier onze gedragsregels voor de begeleiders van BC High Speed.
Lees hier ons jeugdreglement